В Закарпатській області викрито мешканця Берегівського району,який незаконно зберігав та збував вогнепальну зброю    У ході проведення негласної слідчої (розшукової) дії,а саме контролю за вчиненням злочину у формі оперативної закупки,правоохоронцями викр

В Закарпатській області викрито мешканця Берегівського району,який незаконно зберігав та збував вогнепальну зброю У ході проведення негласної слідчої (розшукової) дії,а саме контролю за вчиненням злочину у формі оперативної закупки,правоохоронцями викр

12.02.17 08:14 0 650
У ході проведення негласної слідчої (розшукової) дії, а саме контролю за вчиненням злочину у формі оперативної закупки, правоохоронцями викрито мешканця Берегівського району, який незаконно зберігав та збував вогнепальну зброю.

Дану зброю було вилучено та направлено на судово-балістичну експертизу.

Наразі триває досудове розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Вказане кримінальне правопорушення відноситься до категорії тяжких злочинів відповідальність за яке передбачена у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Виконання ...
Наступна новина: Вінничина: майже двічі ...

КОМЕНТАРІ