У 2017 році експерти Житомирщини прийняли до опрацювання майже 950 проектів землеустрою з інших областей

У 2017 році експерти Житомирщини прийняли до опрацювання майже 950 проектів землеустрою з інших областей

12.02.17 09:25 0 540
З початку 2017 року експерти органів Держгеокадастру Житомирської області прийняли до опрацювання за принципом екстериторіальності 947 проектів землеустрою з інших областей. На експерти опрацювали 824 проекти, або 87% від загальної кількості.

У землевпорядній службі Житомирщини працюють 19 експертів державної експертизи, які склали кваліфікаційні іспити та здійснюють погодження проектів землеустрою щодо відведення земель. З них безпосередньо в Головному управлінні Держгеокадастру у Житомирській області – 2 експерта, решта 17 – у районних відділах.

Найбільше проектів землеустрою опрацювали експерти у Житомирському районі – 121, в Головному управлінні Держгеокадастру у Житомирській області – 92, а також експерти у Баранівському районі – 78 проектів.

Загалом з початку реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки експертами землевпорядної служби Житомирщини прийнято до опрацювання 1645 проектів землеустрою з інших областей. З них опрацьовано 1522 проекти.

Довідково:

Постановою Кабінету Міністрів України від 31 серпня 2016 року №580 «Деякі питання реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальними органами Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру» затверджено тимчасовий порядок взаємодії між територіальними органами Держгеокадастру на період реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальними органами Держгеокадастру під час погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі звіти про ...
Наступна новина: Чернівці: Виплата грошової ...

КОМЕНТАРІ