Відбувся “круглий стіл” щодо обговорення змін Правил благоустрою міста Луцька

Відбувся “круглий стіл” щодо обговорення змін Правил благоустрою міста Луцька

14.02.17 17:04 0 551
У конференц-залі департаменту ЦНАП відбувся “круглий стіл” щодо обговорення змін Правил благоустрою міста Луцька за участі першого заступника міського голови Тараса Яковлева, керівників підприємств і структурних підрозділів, які займаються благоустроєм міста та забезпечують виконання Правил благоустрою.

Тарас Яковлев у вступному слові акцентував, що Правила благоустрою, за якими працює місто, були розроблені вісім років тому. За цей час відбулося чимало змін, а тому вони потребують корекції. Він запросив учасників “круглого столу” до активного обговорення цього актуального питання.

Директор департаменту муніципальної поліції міської ради Юлія Сиротинська озвучила тези, напрацьовані департаментом щодо змін Правил благоустрою. “Ми зараз працюємо за Правилами благоустрою, які були розроблені департаментом ЖКГ у 2008 -му році. Час змінюється і тепер виникає чимало питань, які не врегульовані цими правилами”,- зазначила вона. За словами Юлії Сиротинської, інші українські міста вже напрацювали нові Правила благоустрою. Тож вони вивчали досвід міст Львова, Одеси, Києва, Кіровограда, Дніпра і Кам'янця-Подільського. У цих містах чітко по розділах розписані правила, що регламентують окремі види діяльності. Юлія Сиротинська озвучила окремі пункти Правил благоустрою, названих міст, що стосуються фарбування фасадів, кронування дерев, прибирання після тварин, куріння в громадських містах тощо.

Тарас Яковлев доручив Юлії Сиротинській підготувати розпорядження, у якому передбачити відповідальні структурні підрозділи з напрацювання пропозицій і змін того чи іншого розділу Правил благоустрою. Закликав учасників зустріч відповідально поставитися до завдань, адже це регуляторний акт, який стосуватиметься кожного жителя міста Луцька і буде активно обговорюватися громадськістю перед його прийняттям. Наступна нарада буде у форматі розгляду конкретних пропозицій з кожного розділу, для формування основи проекту документа, який можна пропонувати на розгляд громади.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ