У Луцьку започатковано відкритий чемпіонат з баскетболу

У Луцьку започатковано відкритий чемпіонат з баскетболу

14.02.17 15:35 0 677
У суботу 11 лютого, у спорткомплексі Луцького НТУ було дано початок новій спортивній події у нашому місті, яка триватиме упродовж двох місяців. Саме цього дня стартували ігри Відкритого чемпіонату Луцька з баскетболу (Аматорська Ліга) серед чоловічих клубних команд, в якому виступатиме шість команд з Ковеля, Володимира-Волинського та Луцька. Організаторами першості є управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради, ГО «Федерація баскетболу міста Луцька», Волинська обласна федерація баскетболу.

На урочистому відкритті турніру заступник міського голови Юрій Моклиця привітав учасників і зауважив, що підтримка масового баскетболу в місті є одним із пріоритетів діяльності міської влади. Так, зокрема, в обласному центрі Волині планується будівництво мережі вуличних майданчиків для занять цим видом спорту.

Вже перші поєдинки показали доволі високий рівень підготовки команд, що обіцяє видовищність та напруженість усіх турів упродовж змагань.

У першій грі, у якій глядачі насолоджувалися швидким і відкритим баскетболом з високою реалізацією три очкових, команда ЛНТУ перемогла команду із Володимира-Волинського – 96:65.

У другій зустрічі зійшлися "Чаклуни" (Луцьк) та "Slam City" (Ковель). Команда з міста залізничників чинила гідний опір, однак через домінування під щитами «магів» Литвиненка та Швагринського, лучани тримали дистанцію впродовж усієї зустрічі. Тож 64:48 на користь номінальних господарів.

Наступний тур відбудеться 25 лютого. Про місце та час поєдинків повідомимо додатково.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ідею будівництва ...
Наступна новина: Спартакіада міста Луцька ...

КОМЕНТАРІ