Спартакіада міста Луцька 2017 стартувала

Спартакіада міста Луцька 2017 стартувала

14.02.17 16:17 0 688
9-10 лютого в приміщенні “Біла тура” комунального закладу “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” (вул. Будівельників, 11) змаганнями з шашок серед команд V групи (вихованці КЗ “Луцький МЦФЗН “Спорт для всіх”) розпочалася Спартакіада міста 2017 року.

Організували та провели змагання управління з питань фізичної культури та спорту та КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”.

Боротьбу за шахівницями вели шість команд, з загальною кількістю 24 спортсмени. Відповідно до регламенту у складі кожної команди було по 4 чоловіки (3 юнаки та 1 дівчина).

Ігри проводилися за швейцарською системою з часом 30 хвилин на партію кожному учаснику за коловою системою. Кожна команда грала по п'ять турів.

За підсумками усіх шашкових баталій, найкращий результат показала команда “Олімпія” (керівник - провідний професіонал Ніна Лисенко), яка виступала у такому складі: Марія Фоміна, Роман Заячківський, Артем Матвійчук та Володимир Герук і стала переможцем цьогорічних спартакіадних змагань.

Друге місце у команди “Атлет” (керівник - провідний професіонал Володимир Наумук), яка виступала у складі: Аліна Павлюк, Сергій Григорович, Сергій Слонюк та Артем Величко.

Третє — у команди “Лучеськ” у складі: Олена Магдюк, Богдан Лучинський, Владислав Приходько та Віктор Афанасьєв (керівник - провідний професіонал Наталія Зінь).

Переможці та призери змагань нагороджені дипломами та призами від організаторів змагань.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку започатковано ...
Наступна новина: Відбувся “круглий стіл” ...

КОМЕНТАРІ