Шуба з рисі - тренд,який набирає обертів з кожним днем

Шуба з рисі - тренд,який набирає обертів з кожним днем

15.02.17 23:10 0 1128

Шуба з рисі - це задоволення не з дешевих, добротна дуже гарна коштує в районі $ 15 000 - 30 000 і вище. Ось це саме той випадок, коли ціна шуби еквівалентна вартості хорошого автомобіля, але хутро коштує того - воно вишукане, елітарне, розкішне!

З давніх-давен рись була бажаною здобиччю будь-якого мисливця. Але мало кому вдавалося побачити рись на волі. У наші дні отримати ліцензію на відстріл рисі не так просто - цей унікальний звір відноситься до рідкісних тварин, а хутро його надзвичайно дороге. Шуба з рисі часом цінується набагато вище соболя і порівнянна з вартістю хорошого спортивного автомобіля.

Плямистий малюнок хутра час від часу повертається на модні подіуми. Так було в минулому столітті, так буде і наступної зими.

Рись красива, граціозна, небезпечна і підступна. Дика кішка непередбачувана і розумна, але, незважаючи на це, рись залишається королевою краси серед пухнастих хижаків. Її шикарне хутро з чорними вкрапленнями, притягує як магніт, змушуючи забувати про все на світі лише при одному погляді на цю красу. Не варто дивуватися, що шуби з рисі вибирають жінки, для яких неможливе життя без захоплених поглядів численних шанувальників. Неймовірно красиве, ні з чим незрівняне хутро рисі - це кращий засіб вбити наповал злостивців і змусити чоловіків лежати у ваших ніг.

Хутро рисі володіє дуже красивим природним кольором, воно відноситься до категорії найдорожчого і рідкісного хутра. Шкурки рисі не потребують обробки. Як правило, хутром рисі прикрашають зимові пальта і шиють з нього шапки. Але саме шуба з рисі може стати самим розкішним і бажаним подарунком для будь-якої жінки!

Як вибрати шубу з рисі?

В першу чергу, слід зауважити, що вартість найпростішої шубки з рисі починається від $ 4500 і ніяк не менше! До речі, в Україні придбати шуби з рисі можна в інтернет-магазині https://natesse.com/shuba-natesse/shuby-iz-rysi. Якщо в хутряному салоні вас переконують, що вартість шуби з хутра рисі становить $ 500-1000, покиньте цей магазин негайно. Наймодніші шубки з черевець рисі коштують не менше $ 15 000. Чим біліше хутро рисі, тим вища ціна шуби. А шуба з рисі біла на 90 %, довжиною близько 100 см, коштує, як хороший автомобіль!

Який фасон рисьових шуб сьогодні в моді?

Як завжди популярні класичні моделі, що відрізняються чіткістю ліній, елегантністю і строгістю. Нехитрі фасони шуб славляться чудовою носкою і функціональністю. Шуби класичного крою прекрасно підійдуть як молоденьким дівчатам, так і жінкам старшого віку. Якщо говорити про модні фасони, то слід зазначити зразки шуб з довгими полами і лацканами. У моді приталені моделі і шуби з незвичайним малюнком. Класика жанру - це шуба з рисі, довжиною до середини коліна.

Багато дівчат знають, як незручно водити машину в довгій шубі з об'ємними рукавами. Тому практичні модниці можуть придбати коротеньку шубу з комірцем-стійкою, в якій так комфортно керувати автомобілем. Для молодих дівчат краще хутряні курточки спортивного стилю, кожушки і жакети з рисі.

І взагалі, довгі «шуби до п'ят» йдуть далеко не кожній дівчині, більшість все ж віддає перевагу коротким варіантам!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Основные преимущества и ...
Наступна новина: Чи можна самостійно ...

КОМЕНТАРІ