Чи можна самостійно навчитися трейдингу?

Чи можна самостійно навчитися трейдингу?

15.02.17 23:31 0 1118

Думаю, кожен новачок задає собі питання: чи можна самостійно навчитися трейдингу? В інтернеті інформації більш ніж достатньо. Інша справа, що починаючому її вивудити не просто. І вся справа в тому, що найдієвіші торгові системи вкрай прості. Більшість же початківців навіть не знають що їм потрібно шукати, тому і кидаються від одного чарівного індика до іншого, замість того, щоб розібратися як реально працює ринок і що, як і чому рухає ціну.

Так, реально навчитися торгувати самостійно просто вивчаючи загальнодоступну інфу в інтернеті. Але скільки на це буде потрібно часу, сил і яка кількість депозитів буде злита? Абсолютно точно, що за рік чи два ви не укладетеся, ну а злиті суми будуть залежати тільки від вашого фінансового становища. І чи буде самостійне навчання дешевшим, ніж оплата навчального курсу? Особисто я впевнений, що дешевше заплатити за навчання на самому початку, ніж кілька років блукати в цій темі в пітьмі. До речі, придбати якісний відео-курс ви можете на сайті finline.com/ru/.

Далі виникає три питання:

  • Як знайти дійсного хорошого вчителя? Адже крім уміння торгувати, вчитель повинен вміти і хотіти навчити. До речі, вміння торгувати не обмежується демонстрацією Стейт (який можна і підробити). У той же час, людина яка не володіє потрібними психологічними даними для самостійної успішної торгівлі може чудово розбиратися в ринку і володіти знанням потрібної вам торгової системи;
  • Чи оціните ви це навчання якщо попередньо самі не наб'єте шишок? З великою часткою ймовірності стверджую що ні, не оціните. Мені здається, що людина яка намагалася щось вивчити самостійно протягом довго часу, більш цінує отриману інформацію, ніж та, яка отримує все в готовому вигляді, навіть за гроші. Ще практика показує, що в навчанні (не тільки трейдингу) чудово діє правило Парето. Тільки 1-на або 2-ві людини з 10-ти, які оплатили курс, дійсно хочуть домогтися і домагаються результату. Що думають і роблять інші 8 або 9 осіб я не знаю;
  • Пропонована вчителем торгова система може вам просто не підійти за складом характера. Скажімо, вас вчать торгувати середньострок, а до закінчення курсу ви зрозумієте, що ви скальпер. Насправді це зовсім не страшно. При нормальному навчанні ви отримаєте масу корисної інформації, яка дозволить вам змінити пропоновану торговельну систему під себе, або розробити щось своє. Ні або, в крайньому випадку, зайнятися пошуком відповідного вам навчального курсу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Шуба з рисі - тренд,який ...
Наступна новина: Нижнее белье ручной работы: ...

КОМЕНТАРІ