В Житомирській області триває реєстрація на тренінг з питань стратегічного планування розвитку регіонів

В Житомирській області триває реєстрація на тренінг з питань стратегічного планування розвитку регіонів

16.02.17 10:14 0 460
22 лютогов Житомирі відбудеться тренінг щодо реалізації проекту «РОЛЬ РЕГІОНІВ У ФУНКЦІОНУВАННІ СОЦІАЛЬНО-ПРАВОВОЇ ДЕРЖАВИ».

Захід проводиться Агенцією регіонального розвитку Вінницької області в партнерстві з Житомирською обласною державною адміністрацією за підтримки Регіонального Представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні.

Завдання проекту:

* Ознайомити учасників заходів з інструментами регіонального розвитку та можливостями розвитку громад;

* Налагодити міжрегіональну співпрацю шляхом обміну досвідом та кращими практиками регіонального розвитку

Ідея спільного проекту виникла в ході спілкування представників Житомирської області з Агенцією регіонального розвитку Вінницької області. В ході обговорення виникла зацікавленість в досвіді Вінниччини в реалізації регіональної політики, зокрема, в досвіді створення Агенції регіонального розвитку.

Цей проект покликаний показати переваги та вигоди від взаємодії та співпраці між регіонами на прикладі Вінницької та Житомирської областей з метою висвітлення інструментів регіонального розвитку. Крім того, це гарна можливість презентувати досвід функціонування Агенції регіонального розвитку Вінницької області громаді Житомирської області.

Проектом передбачається проведення круглого столу та тренінгу для 30 осіб у Вінниці та Житомирі, які обиратимуться на конкурсній основі з представників органів влади, профспілок, громадських організацій та інших зацікавлених сторін.

Під час тренінгу будуть розглянуті питання стратегічного планування, а також проведено майстер-клас з написання проектних пропозицій. Програму тренінгу складено так, щоб максимально ефективно показати учасникам різні аспекти регіонального розвитку, зокрема, презентації, майстер-класи та практичні завдання.

До заходів проекту залучатимуться провідні фахівці та експерти.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Надал у Києві ...
Наступна новина: На Вінниччині протягом 2016 ...

КОМЕНТАРІ