Кадастрові реєстратори Житомирщини з початку року зареєстрували понад 3200 земельних ділянок

Кадастрові реєстратори Житомирщини з початку року зареєстрували понад 3200 земельних ділянок

16.02.17 08:01 0 1414
У Житомирській області з початку року до Центрів надання адміністративних послуг від громадян та юридичних осіб надійшло 7264 заяви щодо ведення Державного земельного кадастру (ДЗК).

Найпопулярнішими послугами у сфері земельних відносин залишаються надання витягів із ДЗК та реєстрація земельних ділянок. Державні кадастрові реєстратори зареєстрували 3254 земельних ділянки та видали 2216 витягів із кадастру.

Найбільшу кількість ділянок внесли до ДЗК в Овруцькому (794), Черняхівському (384) та Житомирському (254) районах області.

Спеціалісти землевпорядної служби області також надали 235 онлайн-витягів з Державного земельного кадастру, заяви на які надійшли через мережу Інтернет. Отримати витяг громадяни могли у найближчому Центрі надання адміністративних послуг, який обирали самі при замовленні. Вартість послуги з 1 січня 2017 року складає 80 гривень. Всі отримані кошти спрямовуються до загального фонду Державного бюджету України.

Довідково:

Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» з 1 січня 2015 року на всій території України органи земельних ресурсів надають послуги через Центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), які утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Что надо знать о ...
Наступна новина: Прокуратура повертає ...

КОМЕНТАРІ