Через морозний січень лучанам нарахована більша плата за теплову енергію

Через морозний січень лучанам нарахована більша плата за теплову енергію

16.02.17 12:43 0 458
За січень місяць лучани платять збільшені суми за теплопостачання. Діючі тариф становить 30,07 грн. Тарифи на теплову енергію з ПДВ формуються Постановою НКРЕКП залежно від погодних умов. Тобто, тариф закладається у середньобазову температуру повітря, яка в нашому регіоні становить 1,47 градуса тепла. Проте, в січні середня температура становила 5,45 градуса морозу. Відтак, «Луцьктепло» змінило тариф, адже затрати на опалення, відповідно, збільшились. Тож тариф за січень становить 42,66 грн за квадратний метр, тоді як у жовтні, наприклад, тариф був 18,5 грн.

Варто зауважити, що діючі тарифи на комунальні послуги з централізованого опалення для абонентів без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії для потреб населення, встановлені ліцензіатам Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг в розрізі регіонів України з ПДВ у Луцьку є одними з найнижчих в Україні. Також вартість теплової енергії для лучан менша, ніж для мешканців Ковеля, Володимир-Волинського та Нововолинська.

Детальніше з діючими тарифами на комунальні послуги з централізованого опалення для абонентів без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії для потреб населення в розрізі міст України можна ознайомитися тут.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Степан Барна: Важливо ...
Наступна новина: При купівлі української ...

КОМЕНТАРІ