Сергій Надал у Києві презентував туристично-інвестиційний потенціал Тернополя

Сергій Надал у Києві презентував туристично-інвестиційний потенціал Тернополя

16.02.17 10:13 0 441
У вівторок, 14 лютого, в «Українському домі» у Києві відбулася презентація туристично-мистецького потенціалу Тернопільщини під назвою «Благословенне Тернопілля». Обласний центр перед гостями – членами уряду, депутатами Верховної Ради, представниками дипломатичних установ представляв міський голова Сергій Надал.

У програмі презентації були етно-культурні особливості та щорічні фестивалі, які проводяться у місті, навчальні заклади та книговидавці, колекційні витвори та гастрономічні особливості краю.

Очільник Тернополя запросив усіх присутніх до Тернополя та зазначив, що саме туризм у різних проявах є одним з найбільш перспективних напрямків розвитку місцевої економіки. Адже міська рада поставила для себе ключові напрямки у розвитку міста в культурному, духовному, спортивному та діловому туризмі.

«Для популяризації туризму Тернопіль має все необхідне, зокрема зручне логістичне положення, місто вже є центром спортивного туризму, традиційної української культури та духовності, національного відродження українства, освітнім та інноваційним центром, - розповідає міський голова Сергій Надал. - Також Тернопіль – це визначний духовно-релігійний центр, адже на території Тернопільщини сконцентрована, напевно, найбільша кількість сакральних місць християн Східного Обряду».

Тернопіль отримує міжнародні відзнаки. Адже саме наше місто стало лідером в інвестиційному рейтингу конкурсу «Європейські міста та регіони майбутнього 2012-2013», який проводиться спеціалізованим видавничим підрозділом авторитетного «Financial Times». Також місто здобуло відзнаки Ради Європи – Прапор Честі, Почесну таблицю.

«Ми розуміємо, що туризм — це ділова візитівка міста. Чим більше доброго скажуть про нас в Україні та світі, тим більше прийде у місто інвесторів, ділових партнерів. Всім відомі такі міста, як польське Закопане чи швейцарський Давос. На моє тверде переконання. Тернопіль може стати також таким діловим центром для України, - зазначив Сергій Надал. - Для цього потрібно багато працювати, але ми готові до такої щоденної роботи, бо це дає нові шанси для покращення життя самих тернополян. Адже туризм приносить пожвавлення ділового клімату, а це робочі місця, гідний дохід для тернополян».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Ансамбль ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ