Віктор Овчарук: Захід пройшов на високому рівні

Віктор Овчарук: Захід пройшов на високому рівні

16.02.17 10:35 0 565
Про те, що захід пройшов на високому рівні, говорить голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук. «Я дуже вболіваю за Тернопільщину як голова обласної ради. Це вперше за історію Тернопільщини, за роки незалежності України, ми маємо можливість презентувати досягнення області» – додав Віктор Овчарук.

«Подивіться, скільки локацій. Яке ми показали не тільки економічне зростання, але й зростання культурного напрямку. Наприклад, була представлена виставка картин нашого відомого земляка Івана Марчука. зібралося дуже багато авторитетних людей, тих, які досягли успіху у своєму житті. Вони поспілкувалися, ми їм показали, у яких напрямках розвитку нам би не завадила допомога. Ця зустріч у майбутньому дасть свої результати. Суспільство вимагає цих результатів».

Голова Тернопільської обласної ради переконаний, що люди прийшли на захід для того, щоб подивитися на позитивні результати області. «Ми не зупиняємося на презентації тільки на рівні України, ми проводимо дуже багато презентацій закордоном, зокрема, в Польщі й Угорщині. Це дає свої результати. ми маємо на Тернопіллі збільшення кількості нових підприємств, збільшення робочих місць, заробітних плат. Ми дуже задоволені своїми результатами. Ми на цьому не будемо зупинятися й будемо далі працювати» – підсумував Віктор Овчарук.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ