Ігор Білоус: Такі презентації повинні бути регулярними

Ігор Білоус: Такі презентації повинні бути регулярними

16.02.17 09:50 0 477
Презентація краю «Благословенне Тернопілля», яка проходить в Українському домі у Києві, вражає своєю цікавістю. Таку думку висловив й голова Фонду держмайна України Ігор Білоус.

«В Українському домі Тернопілля представлене багатьма виробниками. Дуже вразив туристичний блок. Я сам, як тернополянин, не міг не прийти, вражений виставкою об'єктів, про які навіть не знав. Я вважаю, що кожна область повинна так себе презентувати. Для Тернопільщини є багато перспектив й багато роботи. Особисто намагаюся багато робити для цього краю, бо сам з нього родом» – зазначив Ігор Білоус.

«Такі виставки повинні бути регулярними, більш «нішові», тобто виробники по певних спеціалізаціях, на різних виставках й конференціях повинні активніше брати участь, адже дійсно є хороші підприємства, є хороші ідеї, не вистачає лише про них інформації. Це проблема не тільки Тернопільського краю, а й в цілому України. Люди вміють працювати, проте не вміють себе рекламувати. Треба вчитися більше інформації доносити й до нас почнуть їхати туристи. Потрошку буде розвиток – підсумував голова Фонду держмайна України.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині вшанували ...
Наступна новина: Звіт про реалізацію ...

КОМЕНТАРІ