Андрій Гундер: Інвестори розуміють привабливість Тернопільщини

Андрій Гундер: Інвестори розуміють привабливість Тернопільщини

16.02.17 11:29 0 483
Прийти до потенційних інвесторів і показати всі можливості свого краю в часи, коли йде реальна боротьба за інвесторів – надзвичайно важливий крок. Так прокоментував презентацію краю «Благословенне Тернопілля», що проходить в Українському домі у Києві, президент Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер.

«Головне, що інвестори мають можливість розуміти – чому інвестувати в Тернополі чи Тернопільській області. Був форум минулого травня і зараз чекаємо форум новий - інвестиційний форум в Тернополі 28 травня. Це можливість щоб інвестори зрозуміли і побачили , які є можливості саме для інвестицій на Тернопільщині» - заявив Андрій Гундер.

Також президент Американської торговельної палати додав, що інвестиції в першу залежать від мешканців регіону і його влади. «Ми бачимо – вони для інвесторів дуже відкриті і вони заохочують. Інвестора треба підтримати і вони хочуть його підтримати, хочуть щоб інвестори заходили і можна було працювати. Це нові робочі місця, сплата податків і взагалі це все є для добра всієї області» - заявив Гундер.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині соціальна ...
Наступна новина: Чернівці: Обережно! ...

КОМЕНТАРІ