Андрій Крисоватий: Тернопіль – унікальна студентська столиця

Андрій Крисоватий: Тернопіль – унікальна студентська столиця

16.02.17 12:10 0 567
Тернопіль – унікальна студентська столиця. Поряд із мальовничими пейзажами, з величавими вежами замків Тернопіль представляє і освітянську еліту нашого краю. На цьому наголосив ректор Тернопільського національного економічного університету Андрій Крисоватий.

«Тернопільський національний економічний університет – один із лідерів, флагманів освітянського простору України. У нас навчається більше 15-ти тисяч студентів, працює біля 2-х тисяч працівників. У нашому університеті навчаються студенти з 22-ти двох областей України й із 27-ми країн світу. Тобто, університет гідний того, що має свого студента. За останні півтора роки ми збільшили чисельність студентів на півтори тисячі осіб. Ми не боємося конкуренції» – переконує Андрій Крисоватий.

За словами ректора, вуз дає такі знання, які необхідні студенту для того, щоб себе адаптувати до реального життя. Нові підходи в освіті – інноваційїсть процесу навчання, якість знань.

« з низькою якістю знань, а саме з енциклопедичними знаннями студент далеко не піде. Саме в нашому університеті студент має можливість поєднати практичні знання з теоретичною підготовкою й бути готовим до реального середовища» – підсумував Андрій Крисоватий.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі що треба ...
Наступна новина: З 1 травня вступає у дію ...

КОМЕНТАРІ