На Вінничині соціальна відповідальність – це важливий показник для сучасного підприємства (+фото)

На Вінничині соціальна відповідальність – це важливий показник для сучасного підприємства (+фото)

16.02.17 11:19 0 615
На цьому наголосив директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимир Мережко 14 лютого під час ознайомлення з виробничою діяльністю підприємств регіону ТОВ «Надія-В» та ТОВ «Зерносвіт».

ТОВ «Надія-В» (ТМ «LOVELUKA») працює на ринку України вже понад 15 років та виготовляє різноматні види фруктово-ягідного джему, повидла, згущеного молока, фруктових консервів та продукцію дитячого харчування.

Генеральний директор Валерій Прилуцький та виконавчий директор підприємства Віктор Ратов детально ознайомили посадовця з виробничими потужностями: «Цехи підприємства повністю обладнані для виробництва повидла, варення і джемів, придбані додаткові ємності для зберігання плодово-ягодного пюре, для виготовлення згущеного молока була встановлена німецька лінія, оснащено стерилізаційне відділення. Також ми маємо виробничу лабораторію, акредитовану на право проведення вимірювань у сфері поширення державного метрологічного нагляду. На даний час на підприємстві працює понад 100 людей, які вчасно отримують заробітну плату. До того ж, завод використовує альтернативні види палива. Ми гарантуємо безпеку продукції високим рівнем контролю якості сировини, готової продукції та організації виробництва».

Крім того, керівник підприємства та очільник Департаменту обговорили наявні екологічні проблеми та можливі варіанти їх вирішення.

«Ваше підприємство постійно розширює асортимент продукції, модернізує виробничі потужності, впроваджує передові технології, що є позитивним моментом. Крім того, необхідно прикласти максимум зусиль для збереження навколишнього середовища. Соціальна відповідальність – це важливий показник для сучасного підприємства», - підкреслив Володимир Мережко.

Директор Департаменту також відвідав ТОВ «Зерносвіт» - сучасне високотехнологічне сільськогосподарське підприємство, що займається вирощуванням, зберіганням, переробкою зерна та продажем борошна.

«Сортову пшеницю, вирощену на полях підприємства та закуплену в господарствах Вінниччини, ми переробляємо на високоякісне борошно й висівки. Наш елеватор на 3 тис. тонн забезпечує основні технологічні процеси: приймання, сушіння зерна, очищення його від механічних домішок та зберігання.

Повністю обладнаний борошномельний комплекс виробляє понад 80 т на добу та є повністю механізованим. Крім того, в нас цілодобово працює атестована лабораторія, обладнана найсучаснішими приладами, що забезпечує аналіз якісних показників зерна та борошна», - розповів директор підприємства Валентин Шига.

Продукція ТОВ «Зерносвіт» здобула чимало нагород та сертифікатів якості.

«Ваше підприємство працює за новітніми технологіями, розширює команду професіоналів, дбає про стабільну якість продукції і впевнено завойовує продовольчий ринок України», - зазначив Володимир Мережко.























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Володимир Лех: З такими ...
Наступна новина: Андрій Гундер: Інвестори ...

КОМЕНТАРІ