Вінничина: презентовано модель управління децентралізації у секторі «місцеві бюджети»

Вінничина: презентовано модель управління децентралізації у секторі «місцеві бюджети»

17.02.17 12:29 0 499
На стратегічній сесії щодо секторальної децентралізації у сфері «місцеві бюджети» визначено матрицю реформи, операційні цілі та завдання на 2017 рік. Сесію ініційовано Мінрегіоном спільно з Мінфіном, Мінкультом, МОН, МОЗ, представниками Проектного офісу секторальної децентралізації та Проекту EDGE.

Презентовано модель управління процесами реформи децентралізації в секторі «місцеві бюджети».

Модель орієнтована на досягнення результату в умовах стратегічного планування та моніторингу виконання завдань.

В рамках планування завдань сформовано пропозиції щодо впровадження фінансової, бюджетної децентралізації, із врахуванням особливостей реформи секторів освіти, культури, охорони здоров'я», - ідеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко наголошував, що основне завдання децентралізації в 2017 році - секторальне просування реформи – в освіті, медицині, культурі, системі надання адмінпослуг, земельних відносинах, дорожній інфраструктурі, сфері планування територій.

Також раніше вже відбулись стратегічні сесії щодо напрацювання пропозицій до плану дій Уряду на 2017 рік з реформи децентралізації та визначення пріоритетів у будівельній галузі, а також галузі культури.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку 20 лютого ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ