У Луцьку вшанували пам'ять воїнів-інтернаціоналістів

У Луцьку вшанували пам'ять воїнів-інтернаціоналістів

17.02.17 15:06 0 699
За участю першого заступника голови обласної ради Олександра Пирожика, першого заступника міського голови Тараса Яковлева, секретаря міської ради Юлії Вусенко воїнів-афганців, громадськості міста відбулися заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

У Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка відбулися урочисті збори та святковий концерт.

Після урочистих зборів та концерту учасники пройшли вулицями міста та поклали квіти до пам'ятників Воїнам-інтернаціоналістам, Волинським Героям Небесної Сотні та Вічного вогню на меморіальному комплексі “Вічна Слава”.

На завершення заходу голова Волинської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану Григорій Павлович подякував усім, хто прийшов вшанувати пам'ять бойових побратимів.

Для воїнів-інтернаціоналістів на території стадіону “Авангард” працювала “польова кухня”, де охочі могли скуштувати солдатського кулішу та згадати своїх бойових побратимів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку відбулася ...
Наступна новина: Аквариумистика: Что это ...

КОМЕНТАРІ