Луцьких школярів навчатимуть правильному поводженню із незнайомими тваринами

Луцьких школярів навчатимуть правильному поводженню із незнайомими тваринами

17.02.17 13:44 0 731
У залі засідань департаменту ЖКГ презентували інформаційні брошури, у яких наведені правила безпечної поведінки із незнайомими тваринами на вулиці. Аби вберегти лучан та їхніх дітей від можливої агресії незнайомих тварин, працівники підприємства “Ласка” спільно із британською організацією “Nature Watch” та Чернівецькою обласною громадською організацією «Захист тварин» розробили правила поведінки із тваринами для учнів загальноосвітніх навчальних закладів. За участю заступника міського голови Юрія Моклиці та директора комунального підприємства “Ласка” Дани Новарчук брошури передали управлінню освіти Луцької міської ради для роззповсюдження у навчальних закладах міста.

За словами Дани Новарчук, почастішали звернення батьків, діти яких постраждали від укусів бездомних собак, або тварин, найчастіше бійцівськиих порід, через безвідповідальність господарів. “Тут у доступній формі викладені правила поводження дітей із тваринами на вулиці, аби уникнути можливої агресії. На у Луцьку є чимало собак, які мають господарів, але безконтрольно перебувають на вулицях міста і можуть наражати на небезпеку наших маленьких мешканців. Це відбувається з різних причин. Тому ми хочемо уберегти дітей від можливих негативних наслідків неправильного поводження із тваринами за допомогою цікавої та корисної інформаційної брошурки”, - наголосила вона.

У свою чергу, Юрій Моклиця підкреслив: “Якщо завдяки цій листівці вдасться врятувати хоча б одну дитину від укусу собаки- це вже чудова справа”. Він подякував працівникам підприємства “Ласка” за роботу та ініціативність.

Представник управління освіти міської ради Людмила Клиш подякувала усім, хто долучився до розробки інформаційних брошурок від імені освітян та батьків луцьких школярів. Вона запевнила, що на виховних годинах у школах дітей періодично перевірятимуть на знання цих правил.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцькі прокурори ...
Наступна новина: Табурет — бюджетный и ...

КОМЕНТАРІ