В Луцьку представники КЗ “Дитяча художня школа” взяли участь у міжнародній конференція художників-педагогів у Мінську (Білорусь)

В Луцьку представники КЗ “Дитяча художня школа” взяли участь у міжнародній конференція художників-педагогів у Мінську (Білорусь)

17.02.17 10:00 0 676
2-4 лютого 2017 року у м.Мінську (Білорусь) відбулася VIII Міжнародна конференція художників-педагогів «Сучасна художня освіта дітей і молоді» за участю представників мистецьких шкіл з Литви, Латвії, Польщі, Туреччини, Білорусі, Росії та України. У конференції взяли участь і представники Луцької художньої школи: директор Гаврилюк І.М., заступник директора з навчальної роботи Салинська Л.А. та викладач Діхтярук А.С.

Програма конференції поєднувала практичні і теоретичні форми. Учасники представляли заклади, визначали пріоритети розвитку, обговорювали навчальні програми, пленерну діяльність шкіл, питання введення інновацій в навчальний процес та створення творчого середовища. В рамках конференції було проведено виставку-конкурс «На своїй землі», конкурс мультфільмів і діафільмів. Досвідом створення анімаційних центрів у художніх школах поділилися представники міст Каунаса, Риги, Мозиря, Ярославля. Діяльність таких центрів має цікаві результати поєднання навчального процесу з мультиплікацією, надає нові можливості у засобах вираження. Уже розпочато роботу над вивченням питання щодо впровадження такої інновації у Луцькій художній школі.

Під час конференції представникам Луцька вдалося налагодити контакти із мистецькими закладами Каунаса, Риги, Мозиря, Вітебська, Мінська.

Департамент культури

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині стратегія ...
Наступна новина: Чернівці: У ...

КОМЕНТАРІ