Турнір з настільного хокею у Луцьку

Турнір з настільного хокею у Луцьку

20.02.17 10:39 0 694
16 лютого 2017 року в приміщенні «Біла тура» (вул. Будівельників, 11) комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» було організовано і проведено турнір з настільного хокею серед дітей команд за місцем проживання. В змаганнях взяли участь 36 юнаків та дівчат 2003 року народження і молодші.

Впродовж змагань учасники з неабияким завзяттям прагнули показати себе найвправнішими в настільних хокейних баталіях. Відвідуючи приміщення міського центру «Спорт для всіх» у різних мікрорайонах міста, вони заздалегідь готувалися.

Змагання проходили за коловою системою. Настільний хокей - гра дуже динамічна. За 5 хвилин ігрового часу ситуація на полі міняється з блискавичною швидкістю. Тому ця гра потребує високої концентрації уваги, точної координації рухів та наполегливості.

За підсумками майже тригодинної запеклої боротьби найвправнішими хокеїстками стали дівчата з команди «Стріла» (провідний професіонал Галина Тимощук) - Діана Андрійчук, Софія Ковальчук, Марія Наумлюк. Друге місце вибороли дівчата команди «Лучеськ» (провідний професіонал Наталія Зінь) - Аліна Палаєвська, Анастасія Палаєвська, Дарина Сахнюк. На третій сходинці п'єдесталу опинились дівчата команди «Одісей» (провідний професіонал Олег Хлопіцький) - Дарина Гарибян, Софія Романюк і Ангеліна Стадницька.

Серед юнаків місця розподілились в такому порядку: І місце у команди «Білий м'яч» (провідний професіонал Юрій Остромецький) - Андрій Калюх, Стас Литвин, Ілля Литвин; ІІ місце у команди «Лучеськ» (провідний професіонал Наталія Зінь) - Максим Споданчук, Микола Стельмах, Михайло Рудюк; ІІІ місце у команди «Стріла» (провідний професіонал Галина Тимощук) - Степан Беднарчук, Олександр Присяжнюк, Микола Брикайло.

Переможців та призерів змагань нагородили дипломами і призами.

Усі учасники змагань отримали солодкі подарунки від КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх».

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі покладанням ...
Наступна новина: Представників ОТГ ...

КОМЕНТАРІ