Керівники прокуратури Вінницької області здійснили особисті прийоми

Керівники прокуратури Вінницької області здійснили особисті прийоми

20.02.17 12:33 0 497
Перший заступник прокурора області Анатолій Максимюк провів черговий особистий прийом громадян по місцю праці та проживання, а саме в м. Іллінці, яке відноситься до територіальної юрисдикції Немирівської місцевої прокуратури.

На прийом прийшли жителі району з питань неналежного досудового розслідування по ряду кримінальних проваджень, які перебувають в провадженні слідчих СВ Іллінецького ВП Гайсинського ВП ГУНП у Вінницькій області як то - спричинення тілесних ушкоджень, підпал майна, хуліганські дії тощо.

За результатами виїзного прийому стан досудового розслідування по кримінальних провадженнях взято на контроль прокуратури області.

Заступником прокурора області Олександром Попеском проведено прийом громадян в смт.Тиврів, яке належить до територіальної юрисдикції Жмеринської місцевої прокуратури.

На прийом прийшла жителька району з наболілим питанням щодо стану досудового розслідування по кримінальному провадженню за фактом ДТП внаслідок якого загинув її чоловік.

Звернення прийнято до розгляду прокуратурою області.

Усі питання, пропозиції та доручення, з якими громадяни звернулися до заступників прокурора області в межах особистого прийому громадян буде вивчено з метою їхнього позитивного вирішення.

Організація роботи зі зверненнями громадян є одним з пріоритетних напрямів діяльності органів прокуратури. В її основі лежать вимоги сьогодення та Генеральної прокуратури України щодо забезпечення верховенства права на території області та дотримання прав і свобод людини.

Відділ організації прийому громадян,

розгляду звернень і запитів прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У квітні Тернопільщина ...

КОМЕНТАРІ