На території Вінниччини планових відключень електроенергії не планують,але мешканців закликають зменшити споживання електроенергії та тепла

На території Вінниччини планових відключень електроенергії не планують,але мешканців закликають зменшити споживання електроенергії та тепла

20.02.17 14:16 0 477
На даний час в енергетичній галузі основною проблемою залишається питання недостатніх запасів вугілля на складах теплових електростанцій. В зв'язку з цим в енергетичній галузі введено надзвичайний стан, сновною вимогою якого являється жорстке дотримання доведених граничних величин споживання електроенергії та потужності.

Планових відключень електроенергії на території області не планують, але мешканців просять максимально економно ставитись до її використання.

Ці та інші заходи щодо врегулювання проблемних питань в енергетичній галузі розглянули під час позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, що відбулася під головуванням заступника голови ОДА Василя Броварника.

Заступник директора технічного з низковольтних мереж Антон Перевертайло відзначає, що ПАТ «Вінницяобленерго» добовий ліміт по електроенергії не перевищує, але є незначні відхилення по потужності в години максимуму. «З метою недопущення застосування до споживачів області примусових заходів регулювання з обмеження споживання, а саме графіків обмеження по потужності та електроенергії, аварійного та погодинного відключення, просимо всіх споживачів вживати заходів із економії електричної енергії та зменшення її споживання особливо в години ранкового та вечірнього максимуму навантажень» - наголошує Антон Перевертайло.

Під час засідання економити електроенергію запропонували і промисловим підприємствам Вінниччини. За підсумками наради голови РДА повинні активізувати роботу із щоденного моніторингу ситуації у випадку виникнення проблем із енергопостачанням.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Минулого року майже на 20% ...
Наступна новина: Вінничина: герої не ...

КОМЕНТАРІ