На Вінничині мінагрополітики провело відеоконференцію з регіонами по питаннях сертифікації насіння (+фото)

На Вінничині мінагрополітики провело відеоконференцію з регіонами по питаннях сертифікації насіння (+фото)

20.02.17 10:27 0 554
В Департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації відбулася відеоконференція Міністерства аграрної політики та продовольства України з питань проведення сертифікації насіння та садивного матеріалу. Відеконференція проходила під головуванням Першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Максима Мартинюка.

Основним питанням, яке розглядалось було забезпечення дієвої роботи Державного підприємства «Державний центр сертифікації та експертизи сільськогосподарської продукції» по перевірці насіння та садивного матеріалу.

Серед основних проблем, що заважають налагодженню повноцінної роботи насіннєвих лабораторій є відсутність типових договорів на надання послуг по проведенню аналізів та сертифікації насіння, визначення вартості даних послуг та актів передачі майна від Державної сільськогосподарської інспекції на баланс даного підприємства.

Міністерством аграрної політики та продовольства України доручено протягом одного тижня забезпечити роботу регіональних лабораторій на місцях.

До відома: в області буде працювати шість лабораторій ДП «Державний центр сертифікації і експертизи сільськогосподарської продукції». На працює одна лабораторія (м. Вінниця, проспект Коцюбинського,8), яка приймає заявки на присвоєння номерів етикеток та проведення сертифікації насіння.





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Фінансування ...
Наступна новина: Таргани на кухні та ...

КОМЕНТАРІ