На Вінниччині 2016 році на заходи з підвищення енергоефективності комунальних та бюджетних установ з різних джерел залучено понад 230 млн.грн

На Вінниччині 2016 році на заходи з підвищення енергоефективності комунальних та бюджетних установ з різних джерел залучено понад 230 млн.грн

20.02.17 12:53 0 522
За інформацією Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації, починаючи з 2010 року в області поетапно відбувалось переведення котелень на альтернативні види палива, відповідно до обласної програми підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоресурсів. На початок 2017 року в області налічується 417 котелень бюджетних установ, що працюють на альтернативі.

Окрім переведення котелень на альтернативні види палива, протягом 2016 року в області виконувались й інші заходи з підвищення енергоефективності комунальних та бюджетних установ, таких як: утеплення фасадів будівель, заміна віконних та дверних блоків, встановлення енергозберігаючих засобів освітлення, терморегуляторів, а також іншого енергоефективного обладнання. Фінансування усіх вище перелічених заходів у 2016 році склало 233,8 млн.грн. з різних джерел, очікуване скорочення споживання паливно-енергетичних ресурсів складає 5,4 тис. тонн умовного палива.

Окрім того, сформований попередній перелік заходів з енергозбереження на 2017 рік, що реалізуються у закладах спільної комунальної власності обласної Ради на загальну суму 75,7 млн.грн., очікуваний економічний ефект 22,4 млн.грн., прогнозована економія паливно-енергетичних ресурсів близько 1,5 тис. тонн умовного палива на рік.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У квітні Тернопільщина ...
Наступна новина: Протягом січня послугами ...

КОМЕНТАРІ