У Тернополі Патріарх Святослав Шевчук зустрівся з студентами та працівниками медичного університету

У Тернополі Патріарх Святослав Шевчук зустрівся з студентами та працівниками медичного університету

20.02.17 09:48 0 487
18 лютого у Тернопільському державному медичному університеті відбулася зустріч Патріарха Української Греко-Католицької Церкви Блаженнішого Святослава Шевчука з працівниками та студентами з нагоди 60-річчя вищого навчального закладу. На запрошення участь у події взяв міський голова Сергій Надал.

Очільник Тернополя звернувся до усіх присутніх та зазначив, що у місті є Боже провидіння, оскільки відбуваються одночасно декілька важливих для вірян подій. Адже тернополяни та гості міста мають можливість поклонитися унікальній реліквії – Нерукотворному образу Ісуса Христа. Привезли цю святиню із Риму меценати на прохання тернопільського духовенства. Це символічний акт підтримки Святим Престолом України у складний для неї час і важливий знак надії.

«Також цими днями вся Україна відзначила 125-у річницю з дня народження Патріарха Йосифа Сліпого. Великий Патріарх заповідав нам українцям постійно навчатися і вдосконалюватися. Адже без доброї освіти неможлива здорова, незалежна нація», - сказав міський голова.

Сергій Надал подякував Патріарху Святославу Шевчуку від імені громади за ті справи, які глава УГКЦ робить заради відродження України. А тернопільській молоді, студентам ТДМУ побажав злагоди, миру та ставати успішними, бо лише успішні люди творитимуть успішну країну.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У місті Вінниці нa чeсть ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ