Які є різновиди колготок?

Які є різновиди колготок?

20.02.17 16:43 0 1386

На сьогоднішній день, є тонкі, майже невидимі на нозі колготки, тонкі, але вже кольорові, з малюнком або без нього, а також ажурні. Відмінностей дуже багато, але є кілька основних видів колготок, представлених на нашому ринку і це:

  • класичні;
  • теплі;
  • декоративні;
  • лікувально-оздоровчі;
  • коригуючі фігуру.

Класичні колготки не мають будь-яких особливих властивостей, бувають різних кольорів і конструкцій.

Декоративні колготки покликані підкреслити красу і привабливість жіночих ніг. Вони бувають різних кольорів і видів, але найчастіше це - ажурна сіточка з усілякими малюнками. Іноді для «більшої принади» додають лелітки, шовкові і оксамитові трояндочки або «мушки».

Теплі колготи дуже щільні, з додаванням бавовни або вовни. Не намагайтеся знайти прозорі або напівпрозорі теплі колготки - їх просто немає.

Лікувально-оздоровчі колготки відрізняються підвищеною щільністю за рахунок спеціального розподілу тиску. Особливо сильний він на щиколотці, а догори поступово зменшується. Ці колготки створюють лікувальний ефект і рекомендовані при варикозному розширенні вен, хронічній венозній недостатності і т. д. Раніше для цих же цілей застосовували еластичний бинт, але сьогодні ця проблема успішно вирішена настільки елегантним чином. Лікувально-оздоровчі колготки просто необхідні жінкам, чия робота пов'язана з великим навантаженням на ноги.

Коригувальні фігуру колготки мають еластичні «шортики», які замінюють собою пояс. Вони добре тягнуть талію, стегна і сідниці.

Що потрібно знати?

Виріб з 20 % еластану (лайкри) коштує набагато дорожче, ніж 6 або 10 відсотковий. Але різниця між ними дуже істотна - чим більший відсоток еластану, тим краще колготки обтягують ноги. Однак вміст лайкри від 25 до 30 % - це вже наявність лікувального ефекту. А якщо ви побачите на фірмовій упаковці напис: «50 %» - не вірте своїм очам - вміст лайкри не може перевищувати 30 %.

Заповітні символи 15 den, 20 den, 40 den, 100 den - ні що інше, як щільність панчішного виробу. Якщо на упаковці ви бачите, наприклад, 70 den - це означає, що один кілометр еластанових ниток важить 70 гр. Чим вища цифра, тим більша щільність і міцність вашої покупки.

Напис на упаковці «LUKRA ONLY BY DU PONT» означає, що в даній моделі колготок використаний еластан фірми «Дюпон». Відповідно «DORELASTAN LA FIBRA ELASTICA BAYER» - це подібні волокна, вироблені німецькою фірмою «Байєр». Якщо ви побачите, що на упаковці є обидва написи, не сумнівайтеся - це підробка. У свою чергу, відсутність зазначених написів говорить про те, що в колготках замість фірмового волокна міститься звичайна гума. Навряд чи вам сподобається ефект від подібного складника.

Іноді продавці намагаються переконати клієнтку в тому, що вміст лайкри надає колготкам якийсь особливий блиск. Радимо вам не вірити подібним коментарям. Лайкра взагалі не здатна блищати!

З'явилися колготки і з так званої мікрофібри. В принципі, нічого нового, просто абсолютно оригінальна структура все того ж поліаміду. Якщо в звичайних колготках нитка складається з 2-8 тонких ниток, то в мікрофібрі основна нитка містить вже від 17 до 52 цих складових «павутинок». Завдяки цьому досягається ефект незвичайної ніжності, м'якості і шовковистості. Додайте ще ту обставину, що колготки з мікрофібри набагато тепліші від інших. Вони не так-то просто рвуться і не утворюють затягування. Зрозуміло, ціна на вироби з цього матеріалу набагато вища, але, як усім відомо, за все якісне потрібно платити!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Перший творчий концерт ...
Наступна новина: Переваги інтернет-казино

КОМЕНТАРІ