В Житомирській області різницю в платіжках за тепло,обумовлену зміною тарифу залежно від температурних показників,субсидіантам буде компенсовано

В Житомирській області різницю в платіжках за тепло,обумовлену зміною тарифу залежно від температурних показників,субсидіантам буде компенсовано

22.02.17 11:15 0 546
Субсидіантам, яким рахунок за опалення теплопостачальні підприємства формують за нормою із врахуванням фактичної температури зовнішнього повітря, буде компенсовано різницю, обумовлену зміною тарифу за тепло. Це передбачено урядовою постановою № 848.

Відповідно до цього документу у даному випадку перерахунок субсидій здійснюється органами соціального захисту населення автоматично після завершення опалювального сезону без додаткового звернення громадян.

Наприклад, субсидію було призначено виходячи з тарифу на тепло у жовтні 29, 065 грн за квадратний метр опалювальної площі. У грудні та січні тарифи відповідно становили 31,43 грн/кв.м та 37,27 грн/кв.м – різницю в кінці опалювального сезону держава компенсує у вигляді перерахунку розміру субсидії.

Доплата проводитиметься через особові рахунки громадян у теплопостачальних організаціях, які зобов'язані за результатами опалювального сезону зробити перерахунок і відобразити всю необхідну інформацію у платіжці.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: в архіві ...
Наступна новина: Чернігів: До Дня Героїв ...

КОМЕНТАРІ