Японський дипломат зустрінеться з Олексієм Каспруком і прочитає лекцію для чернівчан

Японський дипломат зустрінеться з Олексієм Каспруком і прочитає лекцію для чернівчан

22.02.17 12:53 0 546
У Чернівцях 22 лютого перебуватиме прес-аташе політичного відділу Посольства Японії в Україні пан Хірано Такаші. Після робочої зустрічі з Чернівецьким міським головою Олексієм Каспруком японський дипломат має намір виступити з короткою лекцією на тему “Українсько-японські відносини – Рік Японії в Україні. Біографічна довідка” та відповісти на запитання аудиторії.

«Коли йдеться про молодь, японську чи українську, то стереотипи тут вже не діють, і Японія зараз не така, як про неї можна було прочитати в радянських підручниках, – каже Хірано Такаші. – Є багато японців, які не хочуть працювати. Деякі просто не мають можливості знайти роботу. В іноземців більшість уявлень про Японію, переважно, не мають нічого спільного з дійсністю».

На лекцію запрошується учнівська молодь, громадські активісти, жителі міста, які щиро цікавляться Японією та хотіли би отримати різноманітну інформацію про цю країну безпосередньо від її громадянина.

Хірано Такаші вільно володіє українською мовою. Лекція відбудеться у середу, 22 лютого, о 10:30 у сесійній залі міської ради.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницькі паралімпійці ...
Наступна новина: Депутати підтримують ...

КОМЕНТАРІ