Автоперевізників на "дачні" маршрути Чернігова обиратимуть вже цього тижня

Автоперевізників на "дачні" маршрути Чернігова обиратимуть вже цього тижня

22.02.17 11:48 0 545
Вже цього тижня, 24 лютого, в Чернігові відбудеться другий конкурс для визначення перевізників на автобусних маршрутах громадського транспорту загального користування. Конкурс проводиться вдруге через відсутність на першому з них претендентів на 8 "дачних" маршрутів. А саме, на маршрути № 9 «Лікеро-горілчаний завод – Дачі (Жавинка)», № 18 «Дитячий світ – Дачі (Рудка)», № 22 «вул. Захисників України – Дачі (Рівнопілля)», № 22-а «вул. Захисників України – Дачі (Рівнопілля)» (через Кільцеву), № 29 «ЗАЗ - Подусівка», № 35 «ЗАЗ - КСК», № 36 «Епіцентр – Дачі (Жавинка)», № 47 «Хімволокно – Дачі (Якубівка)».

Новий конкурс щодо них оголошений 19 січня 2017 року. Інформація про оголошення конкурсу, згідно з вимогами законодавства, була розміщена в друкованому ЗМІ (у газеті «Семь Дней» від 19 січня 2017 року). Умови конкурсу залишилися тими ж, що і першого разу. Зокрема, серед них - обладнання автобусів засобами GPS-моніторингу за власні кошти впродовж 2-х місяців після визначення дати Організатором конкурсу.

Строк подання документів закінчився 10 лютого.

Відповідно до Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 р. № 1081, наступного робочого дня після закінчення терміну подання документів, відбувається розкриття конвертів, які містять обов'язкову інформацію стосовно підприємства-претендента та автобусів, поданих на конкурс. Конверти з інформацією щодо маршрутів, на які претендують перевізники, відкриваються на конкурсі.

Отже, 13 лютого 2017 року відбулось відкриття конвертів, після чого встановлено, що на 8 маршрутів претендує 3 перевізники:

ФОП Пришупа Т. М. – 2 маршрути;

ФОП Гребінник А. В. – 1 маршрут;

ДП «Пассервіс» ВАТ «Чернігівавтосервіс» - 5 маршрутів.

Назви маршрутів, на які претендують перевізники, будуть оголошені в присутності конкурсного комітету на початку проведення конкурсу 24 лютого.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Разрешение на временное ...
Наступна новина: У Луцьку відзначать 146-ту ...

КОМЕНТАРІ