Меморандум про співпрацю уклали Відділ туризму Тернопільської ОДА та Асоціація ділового туризму України

Меморандум про співпрацю уклали Відділ туризму Тернопільської ОДА та Асоціація ділового туризму України

22.02.17 09:27 0 519
Відділ туризму Тернопільської облдержадміністрації та Асоціація ділового туризму України підписали Меморандум про співпрацю.

Підписанням даного документу сторони виразили готовність та намір співпрацювати у сфері всебічного сприяння та формування умов для розвитку ділового туризму та індустрії зустрічей в Тернопільській області.

«Діловий туризм – це один із найперспективніших напрямків сучасного туризму і розвивається він доволі стрімко. Створення інфраструктури ділового туризму, насамперед, сприятиме всебічному розвитку Тернопілля. Наша держава впевнено розвивається на ринку ділового туризму, вже зроблені певні кроки щодо укріплення своїх позицій. Асоціація ділового туризму України дає організаціям-учасникам необмежений доступ до постачальних послуг у всьому світі, організовує професійне навчання, співпрацює із закордонними професійними об'єднаннями, сприяє привабленню інвестицій тощо. Ця робота дає Україні можливість досягнути більш високого рівня у сфері ділового туризму», — зазначає начальник відділу туризму Тернопільської обласної державної адміністрації Назар Яворський.

Враховуючи власні можливості та інтереси, з обох сторін докладатимуться зусилля для організації та підтримки заходів і реалізації проектів, спрямованих на формування умов для розвитку ділового туризму та індустрії зустрічей в Тернопільскій області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівчани вшановують ...
Наступна новина: Ужгородською місцевою ...

КОМЕНТАРІ