Кінозустріч розказала старшокласникам Вінниччини про події на Майдані (+фото)

Кінозустріч розказала старшокласникам Вінниччини про події на Майдані (+фото)

22.02.17 09:23 0 449
20 лютого, в кінотеатрі «Родина» відбулась кінозустріч "Незламні і непереможні у віках" вінничан-учасників Революції Гідності з учнями загальноосвітніх закладів області з метою вшанування подій на Майдані та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні .

Організувала зустріч старшокласників вінницьких шкіл із учасниками Революції Гідності Громадська Спілка "Всеукраїнське об'єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО".

За словами голови Спілки Анатолія Слівінського, особливість кінострічок полягає у тому, що всі фільми зняті різними кінематографістами, які перебували у вирі подій з грудня 2013 — до лютого 2014 року, у підсумку демонструють незламний подвиг героїв, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини та європейське майбутнє України.

В ході зібрання старшокласники мали змогу поспілкуватися з безпосередніми учасниками Революції Гідності та переглянути цикл документальних фільмів "Зима, що нас змінила". Цикл складається з кількох фільмів, зокрема: "Небесна сотня", "Перша смерть", "Коктейлі Грушевського" тощо.

У холі кінотеатру також була розгорнута фотовиставка "Гордість і слава", яка розповіла про подвиги і бойові будні бійців АТО.





















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Луцька міська філія ПАТ ...

КОМЕНТАРІ