Покладанням квітів та хвилиною мовчання на Вінниччині вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні (+фото)

Покладанням квітів та хвилиною мовчання на Вінниччині вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні (+фото)

22.02.17 13:43 0 585
20 лютого, вінничани поклали квіти до пам'ятника Героям Небесної Сотні й воїнам АТО та Меморіалу Слави на Європейській площі. В урочистому покладанні квітів, приуроченому вшануванню пам'яті Героїв Небесної Сотні та подвигу усіх учасників Революції Гідності, взяли участь голова облдержадміністрації Валерій Коровій, перший заступник голови обласної Ради Людмила Щербаківська, міський голова Сергій Моргунов, учасники подій Революції Гідності, військовослужбовці Збройних сил України, учасники антитерористичної операції на Сході України, представники духовенства, інститутів громадянського суспільства та засобів масової інформації області.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять усіх тих, кого три роки тому не повернувся живим з Площі Незалежності у Києві під час буремних подій Революції Гідності.

Також взвод Почесної варти командування Повітряних Сил у супроводі військового оркестру пройшов урочистим маршем по Європейській площі, віддаючи шану українським Героям.

«За цих три роки після подій Революції Гідності нам вдалося оптимізувати ситуацію в країні. По суті, зараз Україна знаходиться на перехідному етап своєї історії, коли робиться все для того, щоб зберегти її єдність та розуміння того, що це єдина країна. І ми повинні зробити все, щоб утримати її, а запорукою цьому є добро, порозуміння та злагода у суспільстві», – зазначив Валерій Коровій.

Нагадаємо, що під час Революції Гідності у Києві в січні-лютому 2014 року, загинуло троє жителів Вінниччини: Валерій Брезденюк, Леонід Полянський та Максим Шимко.







































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Затриманого під час ...
Наступна новина: Чернівці: Міністерство ...

КОМЕНТАРІ