На Вінничині депутати обласної Ради підтримали зміни до обласного бюджету на 2017 рік (+фото)

На Вінничині депутати обласної Ради підтримали зміни до обласного бюджету на 2017 рік (+фото)

22.02.17 10:16 0 447
21 лютого, відбулася позачергова 15 сесія обласної Ради 7 скликання, участь у якій взяв голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій.

На розгляд депутатського корпусу були представлені три питання порядку денного: затвердження звіту про виконання обласного бюджету за 2016 рік, внесення змін до рішення 13 сесії обласної Ради 7 скликання від 20 грудня 2016 року № 221 «Про обласний бюджет на 2017 рік», а також окремі кадрові питання.

Після тривалого обговорення самоврядці Вінниччини більшістю голосів підтримали запропонований Департаментом фінансів ОДА розподіл понадпланових надходжень обласного бюджету та резерву, акумульованого на здійснення капітальних видатків в закладах обласного рівня. Цим рішенням передбачено також спрямування коштів на фінансування обласних програм за низкою галузевих напрямів: освіти, медицини, правоохоронної діяльності тощо.

«Це обласна дитяча лікарня, це онкодиспансер, лікарня імені Ющенка. Це вирішення великого комплексу питань, пов'язаних із впровадженням програм у галузі підтримки органів правопорядку та оборонної політики. Це також підтримка військових частин, питань з патріотичного виховання молоді. В цілому ми розглядаємо додатковий комплекс питань щодо збільшення видатків на поточне фінансування, зокрема, Департаментів освіти, охорони здоров'я. Тобто мова йде про великий перерозподіл . І шнє бюджетне рішення має дуже важливе значення, адже дає можливість розвиватися бюджетним закладам, - відзначив голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій. - Ця гаряча дискусія, яка виникла в залі, торкалася принципових моментів. І дякую депутатам, що, незважаючи на присутню політичну складову, рішення про обласний бюджет прийнято».

Позицію ж про виділення коштів на модернізацію котельні КП «Вінницяоблтеплоенерго» рішенням депутатської більшості перенесли на наступне сесійне засідання, аби до того часу вивчити питання детальніше.

















































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ