В Луцьку брати Капранови презентували нові книги у бібліотеці-філії №10

В Луцьку брати Капранови презентували нові книги у бібліотеці-філії №10

22.02.17 08:22 0 564
У рамках програми «Літературні відкриття», що реалізовується міською централізованою бібліотечною системою, у центральній бібліотеці для дітей та бібліотеці-філії №10 відбулася зустріч з письменниками, видавцями Братами Капрановими, які презентували книги «Мальована історія незалежності України» та «Забудь-річка». Брати Капранови знайомлять читачів з своїми новими книгами, подорожуючи містами України, бо, на їхнє переконання, ніщо не замінить живого спілкування з читачем.

Присутні на зустрічі у центральній міській бібліотеці для дітей вихованці Волинського обласного ліцею з посиленою військово - фізичною підготовкою та інші користувачі книгозбірні активно долучалися до розмови з відомими літераторами, які надзвичайно жваво, інтригуюче, повчально і історично правдиво розповідали про процес написання книги «Мальована історія незалежності України». Короткий і зрозумілий виклад подій минулого разом із мальованими історіями дозволить читачам легко зорієнтуватися у питаннях походження Української держави та боротьби за її становлення.

На презентацію історичного роману «Забудь-річка», що відбулася у бібліотеці-філії №10, зібралися зацікавлені читачі різного віку, активні користувачі книгозбірні, митці краю, творчі люди. У цій бібліотеці Капранови вже вдруге, але як і шість років тому, їх приємно подивувала глядацька аудиторія. Присутні волинські письменники Євгенія Назарук та Василь Гриб подарували гостям свої нові книги, а художник Руслан Чугай презентував портрет Братів Капранових, виконаний під враженням першої зустрічі з ними.

У книгозбірнях відбулися і автограф-сесії, присутні вишикувались у чергу, аби придбати книги з автографом авторів.

Департамент культури

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ