Депутати підтримують налагодження співпраці Луцька з навколишніми селами

Депутати підтримують налагодження співпраці Луцька з навколишніми селами

22.02.17 12:54 0 562
Відбулося засідання комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Депутати Микола Федік, Олександр Волинець, Юлія Дацюк, Ігор Поліщук підтримали проект рішення про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад м. Луцька та Підгайцівської сільської ради Луцького району Волинської області. Заступник міського голови Сергій Григоренко пояснив, що прийняття рішення дозволить врегулювати відносини правового, економічного, соціального та організаційного характеру щодо співробітництва між територіальними громадами Підгайцівської сільської ради та міста Луцьк. За словами заступника міського голови, співпраця з навколишніми селами важлива для перспективи розвитку міста, для розширення його меж. “Це не спричинить великих витрат для бюджету Луцька, адже Підгайцівська громада є самодостатньою”, - переконаний Сергій Григоренко.

Члени комісії ознайомилися з інформацією про стан боротьби зі злочинністю та охорони громадського порядку в м. Луцьку за 2016 рік та попросили начальника Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області Олега Кічука відповісти на запитання, яким чином ведеться боротьба з продажем контрафактного алкоголю на ринку біля готелю «Лучеськ», несанкціонованим гральним бізнесом, іншими правопорушеннями.

Депутати також розглянули та взяли до відома інформацію про результати діяльності місцевої прокуратури на території міста Луцька за 2016 рік.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Японський дипломат ...
Наступна новина: Чернігів: Аукціон об’єктів ...

КОМЕНТАРІ