В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержаміністрації

В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержаміністрації

22.02.17 12:12 0 751
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у режимі відеоселекторного зв'язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. Участь у нараді взяли секретар міської ради Юлія Вусенко, заступники міського голови Сергій Григоренко та Юрій Моклиця, директор ДКП “Луцьктепло” Валентина Малютіна, директор департаменту ЖКГ Юрій Крась, директор департаменту соціальної політики міської ради Тетяна Книш.

Розпочалася нарада із хвилини мовчання. Учора, 19 лютого 2017 року у бою під Авдіївкою загинув військовослужбовець із Луцька Максим Гринчишин. Учасники наради вшанували пам'ять загиблого Героя.

Потому представник ПАТ “Волиньобленерго” надав роз'яснення стосовно надзвичайного стану в енергетиці у зв'язку з блокуваням поставок антрацитового вугілля з тимчасово окупованих територій Донбасу. Він запевнив, що наразі ситуація у Волинській обасті є контрольованою, причин для можливих віялових відключень електроенергії в оселях волинян немає.

Також на нараді заслухали інформацію про перспективи реалізації проекту залізничного пасажирського сполучення “Ковель-Хелм-Люблін”, які обговорювалися під час засідання круглого столу за участі заступників голови Волинської облдержадміністрації та представнкиів Люблінського воєводства та керівництва міста Хелм.

Директор департаменту соціального захисту населення Волинської облжержадміністрації Оксана Гобод повідомила, що згідно з Постановою Уряду вдвічі збідльшено розмір одноразової грошової допомоги із бюджету членам сімей загиблих учасників Революції гідності, а також особам, які постраждали під час ревоюційних подій 18-20 лютого 2014 року. За її словами, таку допомогу у 2017 році отримають 32 особи. З них — 4 сім'ї загиблих Героїв Небесної Сотні (320 тис грн), 6 волинян, що отримали важкі тілесні ушкодження (160 тис грн), 5-ушкодження середньої тяжкості (80 тис грн), та 17 — легкі тілесні ушкодження (40 тис грн).

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ТОП-10 самых популярных в ...

КОМЕНТАРІ