Магніт на холодильник - сувенір,реклама і подарунок

Магніт на холодильник - сувенір,реклама і подарунок

23.02.17 21:04 0 2568

Чому магніти на холодильник такі популярні? Цю просту і привабливу річ можна побачити в кожному будинку. Барвисті магнітики навіть стали предметом пристрасті колекціонерів, а щоб позначити таке захоплення, придумали нове слово «мемомагнетика». Цікаво, що британка Луїза Грінфарб отримала прізвисько «Магнітна леді» - її особиста колекція налічує понад 30 000 плоских магнітиків.

Навіщо ж все-таки потрібні магніти на холодильник? Про це нам розповість співробітник інтернет-магазину optmagnit.in.ua, до речі, тут можна оптом придбати магніти на холодильник від виробника.

Реклама: Ваш бренд завжди на виду

У маркетингу немає дрібниць. Рекламні магніти на холодильник - це ідеальний спосіб просування торгової марки:

  • Перше, така продукція привертає увагу цільового споживача завдяки яскравому дизайну;
  • Друге, приймаючи рішення купити магніт на холодильник із зображенням Вашого логотипу або отримуючи його в подарунок, потенційний клієнт день за день буде згадувати про Вашу компанію.

Недорога і оригінальна сувенірна продукція

Магніт на холодильник зберігає і оживляє минуле, дає можливість зануритися в приємні спогади - думки про добре проведений відпочинок, відвідини цікавої виставки або пізнавального тематичного заходу. Магніт на холодильник - це відмінний декоративний сувенір. З його допомогою так легко виявити увагу, дивуючи при цьому і клієнтів, і співробітників.

Універсальний подарунок

Як порадувати себе і близьких? Можна провести вечір за переглядом улюбленого кіно, приготувати святковий обід, піднести без приводу повітряну кульку або ж купити магніт на холодильник. Останній з перерахованих варіантів створить позитивний настрій і просто прикрасить інтер'єр Вашого будинку. Якщо ви не можете підібрати оригінальний подарунок, придивіться до магнітів на холодильник. Виріб з фотографією ваших друзів, колег, родичів, романтичним текстом визнання в любові або мудрими афоризмами не залишить нікого байдужим.

«optmagnit.in.ua» - це:

  • Правильне вкладення коштів (гарантія 100 % якості);
  • Результат, який не змусить себе довго чекати (виготовлення виробів відбувається в максимально стислі терміни);
  • Індивідуальний підхід (можливість створення нестандартної продукції);
  • Гнучка і прозора цінова політика (співпраця з ними вигідна з фінансової точки зору).

Щоб отримати додаткову економію, замовте магніт на холодильник оптом. Ваш неповторний логотип, контакти фірми, шедеври світового живопису, святкова листівка, будь-яке фото - все це може бути привабливо і компактно оформлено в магніті. Він не займе багато місця і прослужить довгі роки.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як вибрати СТО для ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ