У Рівненській області Олег Соболь вимагає,щоб правоохоронні органи аналізували причини скоєння смертельних дорожньо-транспортних пригод

У Рівненській області Олег Соболь вимагає,щоб правоохоронні органи аналізували причини скоєння смертельних дорожньо-транспортних пригод

24.02.17 12:15 0 479
У четвер, 23 лютого, під час спільної наради з керівниками правоохоронних органів, на якій обговорено стан протидії корупції та злочинності, прокурор Рівненської області Олег Соболь закцентував увагу на питанні реагування на факти порушення правил, норм і стандартів, що стосуються убезпечення руху на автошляхах.

Так, він повідомив, що негативною тенденцією останніх років є збільшення кількості вчинених дорожньо-транспортних пригод. Тільки за минулий рік на території Рівненської області їх сталося понад 400, у т.ч. 69 – зі смертельним наслідком.

Часто основною причиною смертельних ДТП є неналежний стан доріг.

- Правоохоронні органи повинні проводити аналіз причинно-наслідкового зв'язку між смертями на дорогах та підтриманням дорожнього полотна у безпечному стані, – наголосив прокурор області. – За наявності підстав повинні бути зареєстровані кримінальні провадження за ст. 288 КК України за фактом порушення правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення дорожнього руху.

За останні три роки не зареєстровано жодного такого кримінального правопорушення.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відділ державного ...
Наступна новина: Прокуратура вживає заходів ...

КОМЕНТАРІ