Ігор Гундич про роботу Ради інвесторів: 80% питань вирішені,але результат має бути 100-відсотковий

Ігор Гундич про роботу Ради інвесторів: 80% питань вирішені,але результат має бути 100-відсотковий

24.02.17 13:00 0 448
80% доручень голови ОДА за результатами минулого засідання Ради інвесторів вже виконано. Ігор Гундич наголосив, що надалі результат має бути 100-відсотковим.

Проаналізували це 22 лютого, на черговому засіданні Ради, що пройшло за участю керівництва області.

— — «Маємо зустрічатися систематично, аби бути у хабі інвестиційних процесів, які відбуваються в області. В першу чергу, ми з вами партнери: ви – люди, які готові інвестувати, а ми – вас підтримувати», – звернувся голова ОДА до інвесторів.

Так, із минулого засідання Ради інвесторів більшість доручень за зверненнями представників бізнесу виконано. А це – більше 80% прохань, що стосувалися спрощення дозвільних процедур, комунікації між підприємствами і структурами геокадастру, обленерго, облгазу та ін.

Зокрема, вирішено питання щодо підключення до електропостачання ТОВ «Ріф-1», внесення змін до технічних умов, що цікавило ТОВ «ГЕСС Консалтинг Україна», включення ТОВ «Орандж Вуд» до переліку учасників спеціалізованих торгів. На постійному контролі перебуває звернення ТОВ «Кромберг енд Шуберт Житомир» щодо встановлення світлофора, облаштування автобусної зупинки та пішохідного переходу.

Це підтверджують і самі підприємці. «Питання, яке стосувалося нашого підприємства, було вирішено за тиждень. Ми задоволені такою оперативністю і хочемо так співпрацювати й надалі», сказав заступник комерційного директора компанії GESS «Consulting Ukraine» Ігор Пшик.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області у ...
Наступна новина: Чернігів: Аукціон з ...

КОМЕНТАРІ