Валерій Коровій: «Плануємо до 100-ї річниці лікарні імені Пирогова ввести в експлуатацію будівельну частину хірургічного корпусу» (+фото)

Валерій Коровій: «Плануємо до 100-ї річниці лікарні імені Пирогова ввести в експлуатацію будівельну частину хірургічного корпусу» (+фото)

24.02.17 14:54 0 487
Про це голова облдержадміністрації повідомив під час сесії обласної Ради 21 лютого.

«До листопада ми завершили комплекс будівельних робіт, але проект влаштований таким чином, що для введення в експлуатацію необхідно повністю забезпечити його обладнанням. Ми зараз працюємо з Урядом над тим, аби нам дозволили розбити проект на два пускові комплекси та ввести в дію першу чергу - будівництво», - зазначив Валерій Коровій.

За його словами, для оснащення 6, 7 і 8 поверхів – операційних та реанімації – необхідне специфічне обладнання. Відтак обласна державна адміністрація звернулася до Кабінету Міністрів України, аби проект із закупівлі оснащення увійшов до переліку інвестиційних стратегічних проектів. Що ж до решти приміщення, то нині опрацьовується варіант його заповнення через формування державно-приватного партнерства.

Як запевнив заступник голови ОДА Василь Броварник, на об'єкт має всі інженерні комунікації і при повному сприянні заходи із введення в експлуатацію першої черги хірургічного корпусу займуть не менше 4 місяців.

«Ми плануємо і хочемо все зробити для того, щоб до 100-ї річниці лікарні Пирогова – 11-12 листопада – ми змогли відкрити цей об'єкт»,- підсумував Валерій Коровій.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ