Вінничина: в області жоден об’єкт торгівлі та сфери послуг не припинив свою діяльність (+фото)

Вінничина: в області жоден об’єкт торгівлі та сфери послуг не припинив свою діяльність (+фото)

24.02.17 12:05 0 460
На цьому наголосив під час засідання «круглого столу» на тему: «Зміни у трудовому та податковому законодавстві, які набрали чинність з 1 січня 2017р.» перший заступник начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Вінницькій області Олег Мартинюк. Засідання відбулось 21 лютого у конференц-залі Арт-галереї «ІнтерШик». Модератор заходу – голова Громадської ради при Головному управлінні ДФС у Вінницькій області Юрій Захарчук.

Участь у засіданні також взяли – начальник Управління Держпраці у Вінницькій області Володимир Марунько, представники виконавчого комітету міської ради м. Вінниці, представників громадських організацій Вінницької області, Ради підприємців при ОДА, Ради підприємців при міському голові м. Вінниці, Громадської ради при ГУ ДФС у Вінницькій обл., Громадської ради при Вінницькій обласній Раді.

Перший заступник начальника ГУ ДФС у Вінницькій області Олег Мартинюк зазначив: «Станом на 01.10.2016 року у Вінницькій області зареєструвалось 46 тисяч підприємців, з них 37 тисяч працюють на спрощеній системі оподаткування. Переважна більшість ФОПів, які виявили бажання закритися, працювали на загальній системі оподаткування. На спрощеній системі закрилося лише 200 підприємців.

Тобто, фактично в легальному бізнесі закриття не відбулось. В області жоден об'єкт торгівлі та сфери послуг не припинив свою діяльність».

Також посадовець зазначив, що з 1.01.2017 по 20.02.2017 року до фіскальної служби надійшла інформація про прийняття на роботу 11713 людей. Отже, бізнес нашої області позитивно відреагував на останні зміни у законодавстві про працю.

Після запланованих виступів учасники круглого столу дискутували з проблемних питань, з якими стикнеться бізнес при проведенні перевірок у зв'язку із змінами у трудовому та податковому законодавстві, що набрали чинність з 01.01.217р. (Закон України від 06.12.2016 № 1774-VІІІ, зміни до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 № 280/97-ВР), їх наслідки для економіки України.

Під час обговорення були внесені пропозиції від вінницьких підприємців щодо змін до законодавчих актів, процедур проведення перевірок органами Держпраці, ДФС та виконавчими органами об'єднаних громад.























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: КП «Чернігівводоканал» ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ