На Вінниччині на першому етапі реформуванню підлягають 16 друкованих ЗМІ та редакцій цих видань (+фото)

На Вінниччині на першому етапі реформуванню підлягають 16 друкованих ЗМІ та редакцій цих видань (+фото)

24.02.17 16:43 0 493
23 лютого, за ініціативи та під головуванням директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Світлани Василюк відбулась нарада редакторів районних та міських друкованих ЗМІ щодо проведення процедури реформування друкованих ЗМІ.

«В області на першому етапі реформуванню підлягають 16 друкованих ЗМІ та редакцій цих видань. Решта районних редакцій розпочнуть процедуру у поточному чи наступному році. Реформування редакцій здійснюється шляхом перетворення. На даний час Немирівська редакція першою в області завершила цей процес. При проведенні процедури реформування виникає чимало проблемних питань. Наше завдання підтримати і надати вам необхідну методичну та юридичну допомогу щодо шляхів їх вирішення», - зазначила Світлана Василюк.

Для роз'яснення проблемних питань, що виникають в процесі реформування у нараді взяли участь начальник відділу Держреєстрації юридичних осіб та фізичних осіб підприємців Вінницької міської ради Світлана Македонська, та Держреєстратор ВМР Ірена Віногрей, які проінформували про процедуру державної реєстрації виходу та перетворення редакцій друкованих ЗМІ.

Начальник відділу державної реєстрації друкованих ЗМІ та громадських формувань управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області Аліна Єрохіна проконсультувала щодо процедури реєстрації (перереєстрації) друкованого засобу масової інформації. Про оподаткування суб'єктів господарювання, які будуть перетворені після проведення процедури реформування інформував заступник начальника управління-начальник відділу адміністративного податку та прибутку управління податків і зборів юридичних осіб Головного територіального управління ДФС у Вінницькій області Олександр Ворона. З питань звільнення та попередження працівників консультувала учасників наради в.о. директора обласного центру зайнятості Світлана Аляб'єва.

З метою покращення співпраці між редакціями та представниками Укрпошти у нараді взяли участь заступник директора Вінницької дирекції УДППЗ “Укрпошта” Віталій Якубовський та начальник відділу розповсюдження періодичних видань Вінницької дирекції УДППЗ “Укрпошта” Світлана Федорова.

Під час спілкування керівники редакцій мали можливість задавати питання до фахівців та отримати кваліфіковані відповіді.



































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінниччина надала ...
Наступна новина: На Вінничині у минулому ...

КОМЕНТАРІ