Вінничина: відбувся другий етап реалізації проекту «Роль регіонів у функціонуванні соціально-правової держави» (+фото)

Вінничина: відбувся другий етап реалізації проекту «Роль регіонів у функціонуванні соціально-правової держави» (+фото)

24.02.17 13:53 0 452
22 лютого 2017 року в м. Житомир відбулись круглий стіл та тренінг в рамках проекту «Роль регіонів у функціонуванні соціально-правової держави».

Під час цих заходів представники обласної влади та Агенції регіонального розвитку Вінницької області обговорили головні засади діяльності Агенцій регіонального розвитку в контексті сильної соціально-правової держави, а також поточний стан регіональної політики та стратегічного планування в громадах Житомирської області.

З метою кращого засвоєння набутих навичок, запрошені експерти провели для учасників презентації щодо доступних інструментів регіонального розвитку, таких як ДФРР, міжнародні та місцеві конкурси та стратегії розвитку громад. Окремо розглянули польський досвід розбудови громад. Основний акцент тренінгу був зроблений на заповненні проектних заявок як інструменту розвитку громади.

Перший етап проекту відбувся на початку лютого в м.Вінниця, де запрошенні експерти обговорювали перспективи та можливості розвитку Вінницької області, а досвідчені тренери запропонували учасникам розглянути стратегічне планування та проектну діяльність в якості основних засобів розвитку.

Головною метою проекту є підвищення рівня поінформованості громадськості щодо діяльності Агенцій регіонального розвитку та можливостей використання інших інструментів регіонального розвитку для функціонування соціально-правової держави.

Проект реалізується Агенцією регіонального розвитку Вінницької області спільно з Житомирською обласною державною адміністрацією в партнерстві з Регіональним Представництвом Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні.























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ