Технології командної взаємодії відпрацьовували вінницькі психологи в дитсадках (+фото)

Технології командної взаємодії відпрацьовували вінницькі психологи в дитсадках (+фото)

24.02.17 19:36 0 594
У лютому 2017 року у дошкільних навчальних закладах № 7 «Подоляночка» та №23 «Берізка» Вінницької міської ради відбулися тренінги на тему «Формування команди підтримки дитини з особливими освітніми потребами. Психолого-педагогічний супровід дитини з особливими освітніми потребами в інклюзивній групі». У заході взяли участь працівники Навчально-методичного центру психологічної служби системи освіти Вінницької області Вікторія Козачишина, Анастасія Белінська, Людмила Адамчук, адміністрація ДНЗ, вихователі, асистенти вихователів, практичний психолог закладу та батьки дітей.

Специфіка роботи дошкільного навчального закладу передбачає різні моделі співпраці фахівців. В ході тренінгу увага концентрувалась на командній взаємодії групи супроводу дитини в освітньому просторі, на головних завданнях фахівців: соціалізації дитини і набуття нею самостійності, ефективній взаємодії з батьками дитини, обговоренні особливостей складання індивідуальної програми розвитку дитини на засадах співпраці.

Учасники тренінгу мали можливість обмінятись досвідом щодо швидкої адаптації дитини з ООП до умов дошкільного навчального закладу, враховуючи його специфіку, поділитись секретами складання тижневого розкладу занять дитини з різними фахівцями за принципом «від більшої до меншої кількості індивідуальних занять».







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ