«Всеукраїнська електронна платформа UP.me – нова система взаємодії між державою,бізнесом і суспільством» (+фото)

«Всеукраїнська електронна платформа UP.me – нова система взаємодії між державою,бізнесом і суспільством» (+фото)

24.02.17 19:52 0 582
Під такою назвою 23 лютого у конференц-залі регіонального центру сучасного мистецтва «ART-SHIK» відбулась обласна інформаційно-практична конференція.

На заході було презентовано переваги єдиної національної електронної платформи для взаємодії держави, бізнесу та суспільства.

Під час конференції відбулись виступи та дискусії за участю представників обласної влади, керівників громадських організацій, науковців, представників вищих навчальних закладів, бізнесу, серед яких: Надія Насіковська – перший заступник директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної державної адміністрації, Сергій Луцюк – керівник проекту «Всеукраїнська електронна платформа UP.me», В'ячеслав Биковець – Генеральний директор Спілки підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України, Президент Всеукраїнської асоціації роботодавців, Віталій Кирницький – Голова правління Вінницької обласної громадської організації «Регіональний центр підприємництва», Оксана Оніщук – представник Академії UP.me, Артем Калініченко – виконавчий директор ГО «Вінницький Бізнес Клуб».

Із побажаннями розвитку проекту виступила Надія Насіковська: «Цей проект має дуже важливе значення і для нашого регіону, і для кожного, хто хоче розвивати свій бізнес, хто має потребу у формуванні нових комунікацій на новому рівні. Тому, я думаю, що шня робота, це лише початок, і в подальшому ми зможемо більше отримати інформації про можливості проекту, про параметри, у яких можуть працювати підприємці нашого регіону. Переконана, проект буде успішний і вдалим настільки, наскільки він відповідатиме потребам підприємців, наскільки він зможе чітко, оперативно та ефективно реагувати на їхні пропозиції. Вважаю, що наше життя без інформаційних технологій взагалі неможливе і вимагає від нас рухатися з часом та бути на новому рівні комунікацій, а комунікації – це рух вперед. Тому я бажаю, щоб проект був корисним для нашого регіону, і дав нам можливість розвитку бізнесу Вінниччини».

Упродовж заходу було розглянуто такі питання:

? Основні світові тенденції розвитку цифрових технологій. Роль та місце єдиних, національних електронних платформ в світі;

? Роль та місце державних структур, бізнесу, навчальних та наукових закладів, громадських організацій та профспілкових об'єднань у формуванні та розвитку Всеукраїнської електронної платформи UP.me;

? Всеукраїнська електронна платформа UP.me – ефективний інструмент для розвитку вітчизняного малого і середнього підприємництва;

? Першочергові заходи щодо впровадження Всеукраїнської електронної платформи UP.me в регіоні».

«шня конференція присвячена тому, аби проінформувати бізнес Вінниччини про реалізацію нового проекту «Всеукраїнська електронна платформа UP.me», який забезпечить нові можливості щодо продаж, закупки товарів, робіт і послуг, налагодження зв'язків, можливостей отримання інформації про товари, роботи і послуги. як і в попередніх заходах, які проводилися в інших регіонах України, ми ознайомимо підприємців-роботодавців області з тим, як працюватиме цей проект, і що матиме від цього бізнес, у першу чергу, малий і середній. Унікальність цього проекту в тому, що завдяки новій системі, на одній платформі будуть задіяні і ті, хто виробляють, продають, хтять купити, і ті, хто хоче знайти своїх фахівців, робочу силу. Також, до цього проекту будуть залучені центри зайнятості та навчальні заклади. Тобто, це така унікальна платформа, яка забезпечуватиме для бізнесу всі можливості і вирішення всіх питань, які виникатимуть. Ми проводимо ці заходи, не лише, щоб проінформувати бізнес про платформу, а й задля того, щоб підтримувати зворотній зв'язок, взнати, що бізнес хотів би мати від цього проекту», – зауважив В'ячеслав Биковець .

Конференція відбулась за ініціативи Спілки підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України та при підтримці Вінницької обласної державної адміністрації.





















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Технології командної ...
Наступна новина: За січень 2017 року по ...

КОМЕНТАРІ