Луцьк: підведено підсумки діяльності комунальних закладів культури міста у 2016 році

Луцьк: підведено підсумки діяльності комунальних закладів культури міста у 2016 році

24.02.17 13:46 0 502
У департаменті культури міської ради відбулася нарада за участю керівників комунальних закладів культури, під час якої було підведено підсумки роботи галузі у 2016 році, окреслено пріоритети діяльності на 2017 рік та обговорено основні проблемні питання.

Директор департаменту культури Тетяна Гнатів подякувала керівникам закладів культури за продуктивну співпрацю, оперативність та відповідальність у вирішенні виробничих питань. Серед основних завдань на 2017 рік Тетяна Гнатів виокремила активізацію впровадження в роботу інновацій, модернізації закладів культури, утвердження статусу бібліотечних закладів як центрів громадської активності, розвиток міжнародного культурного співробітництва та креативних індустрій.

На нараді обговорили актуальне питання реформування початкової спеціалізованої мистецької освіти. Директор Луцької художньої школи Іван Гаврилюк та директор Луцької музичної школи №2 Ігор Павлик поінформували про результати розгляду цього питання фахово-експертною комісією Координаційної ради з питань мистецької освіти і науки при Національній академії мистецтв України, у засіданні якої вони брали участь.

Розглянули під час наради й питання проведення державної атестації початкових мистецьких навчальних закладів та атестації педагогічних працівників цих закладів, організації творчих звітів музичних шкіл та художніх колективів закладів культури клубного типу, питання бюджетного фінансування галузі.

Департамент культури 720447

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку “Водія ...

КОМЕНТАРІ