Неефективні котельні у Луцьку хочуть виводити з експлуатації дві фірми

Неефективні котельні у Луцьку хочуть виводити з експлуатації дві фірми

24.02.17 12:01 0 449
Відкриття пропозицій тендеру за лотом №2А «Монтаж попередньо ізольованих труб. Перепідключення споживачів» відбулося учора, 21 лютого, в приміщенні ДКП «Луцьктепло». Із семи фірм, що запросили тендерну документацію, лише дві подали свої тендерні пропозиції щодо виконання цих робіт: «Термо-Ізол» з Львівської та «Луцьксантехмонтаж №536» з Волинської областей.

Згідно з умовами цього лоту виконавець робіт має відключити споживачів від семи неефективних та заборонених до експлуатації котелень у Луцьку та приєднати до нових котелень. Більшість із цих старих котелень – підвальні, ще є прибудинкові. Знаходяться вони за адресами: Волі, 10; Глушець, 39; Прогресу, 4; Б. Хмельницького, 20; Сенаторки Левчанівської, 2, Лесі Українки, 24а та Ковельська, 67. Галичани запропонували за свої послуги – 878 736, 53 євро (з ПДВ); Волиняни – 687 807, 73 євро (з ПДВ).

Розпочав роботу оціночний комітет, який свої висновки узгодить із консультантом з реалізації проекту – датською фірмою «RAMBOLL». Також свою оцінку дотриманню усіх тендерних процедур дасть і ЄБРР. Нагадаємо, цей тендер реалізується в рамках Проекту реконструкції системи централізованого теплопостачання у м. Луцьк, що фінансується за кошти кредиту Європейського Банку Реконструкції та Розвитку і гранту від Фонду Східноєвропейського партнерства з питань енергоефективності та екології (E5P).

ДКП "Луцьктепло"

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Мандрівна ...

КОМЕНТАРІ