Чернівчан закликають долучитися до визначення тарифів на проїзд у громадському транспорті

Чернівчан закликають долучитися до визначення тарифів на проїзд у громадському транспорті

24.02.17 13:58 0 449
Громадські слухання щодо зміни тарифів на проїзд у громадському транспорті відбудуться 23 березня цього року о 18.00. Ініціатор громадських слухань – міський голова Олексій Каспрук.

Уповноваженими виконавчими органами з підготовки громадських слухань є відділ інформації та зв'язків з громадськістю, відділ організаційної роботи і контролю міської ради та департамент житлово-комунального господарства міської ради.

З розрахунковими документами щодо зміни тарифів на проїзд у громадському транспорті можна ознайомитись в департаменті житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради за адресою: вул. Героїв Майдану, 176, кабінет 71 (тел. 52-39-98) у понеділок та четвер з 15 до 18 години до 22 березня 2017 року, із зведеною таблицею розрахунків – на сайті міської ради.

Зведений розрахунок тарифу

Зауваження та пропозиції з цього питання приймаються департаментом житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради до 22 березня 2017 року з дня першого опублікування цього повідомлення. Відповідальною особою за організацію розгляду пропозицій визначено директора департаменту житлово-комунального господарства Сергій Погорений.

До участі у громадських слуханнях запрошуються депутати міської ради, члени Громадської ради при виконавчому комітеті Чернівецької міської ради, представники громадських організацій, суб'єкти господарювання, які здійснюють перевезення пасажирів у Чернівцях, мешканці міста.

Місце проведення громадських слухань – зал засідань департаменту житлово-комунального господарства міської ради за адресою вул. Героїв Майдану, 176, 2 поверх.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: відбулась ...
Наступна новина: В Луцьку тренінг для дітей ...

КОМЕНТАРІ