В Тернополі сергій Надал зустрівся з Генеральним консулом Чеської Республіки

В Тернополі сергій Надал зустрівся з Генеральним консулом Чеської Республіки

24.02.17 15:00 0 504
Міський голова Сергій Надал зустрівся з Генеральним консулом Чеської Республіки у Львові Павелом Пешеком та заступником Генерального консула Ігорем Шело, які з офіційним візитом перебували у Тернополі.

«Основною метою шньої зустрічі була підготовка до відзначення чергової річниці Зборівської битви, на яку, за словами Генерального консула, збирається приїхати багато громадян Чехії. Хоч і усі події будуть відбуватися у Зборівському районі, проте більшість людей будуть у ці дні проживати у Тернополі. Саме тому між нами було обговорено забезпечення комфортних умов перебування чеських гостей у нашому місті, - розповідає очільник Тернополя. – Зі своєї сторони ми обіцяємо максимальне сприяння і вже дано відповідне доручення».

Зі слів Сергія Надала також на зустрічі було обговорено налагодження партнерських стосунків із містами Чехії. Адже вже Тернопіль працює з чеським містом та компанією, яка займається поставкою тролейбусів «Skoda» у наше місто, а також чеські партнери мають ряд комерційних підприємств.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ